Zajímavé nápady na reklamní a dárkové předměty

Přemýšlíte, jaké produkty vybrat do reklamních nebo dárkových předmětů? Nabídka je široká a tak rozhodnutí pro to, co zařadit do balíčků je někdy náročná. Je třeba si ujasnit, zda produkty mají mít nějaký význam týkající se firmy a její filozofie či zaměření. Pokud ne, tak mohou být předměty vybírány například z nějaké kategorie nebo zcela náhodně. Při plánování balíčků je třeba si uvědomit, pro jakou cílovou skupinu jsou balíčky určené, zda můžeme vybírat neutrální předměty nebo předměty specifické pro muže, ženy nebo děti. Pokud nevíme, kdo všechno bude příjemcem, pak lze vybírat i neutrální předměty.

Většinu reklamních a dárkových předmětů je možné nechat potisknout logem, mottem či obrazem, podle potřeb. Z kategorií, ze kterých se předměty vybírají nejčastěji, jde většinou o kancelářské potřeby a to konkrétně tužky, propisky, pastelky, bloky, deníky a zápisníky, záložky a různé lepící papíry. Další oblíbenou kategorií je reklamní textil. Zde je možné vybírat od reklamních kšiltovek, čepic, šál až po bundy, vesty a v nabídce jsou i roušky.

reklamní textil

Reklamní textil může také skvěle posloužit i jako vhodné oblečení pro zaměstnance. K tomu lze také podle potřeby vybrat i ochranné pomůcky, jako rukavice, přilby či reflexní vesty. V rámci reklamního textilu je možné vybírat z různých barev a různého provedení. Je možné vybrat oblečení pro muže, ženy, ale i děti. Na děti je potřeba také myslet při výběru reklamních předmětů.

reklamní balíčky

Dalších kategorií je mnoho. Od elektroniky, produktů do domácnosti, vybavení auta, věcí do přírody, na turistiku a sport. Také věci určené k bezpečnosti. Lze tak být při výběru velmi kreativní. Jednou specifickou a v dnešní době aktuální kategorií jsou také ekologické produkty. Sem lze zařadit věci z přírodních materiálů nebo produkty, které jsou již z recyklovaných materiálů.

Při výběru je potřeba myslet na to, aby byly produkty zajímavé, poutavé, ale zároveň i praktické aby je lidé využili a jen jim zbytečně neleželi doma.

Podobné příspěvky