Klimatizace a tepelná čerpadla

Účinný prostředek, jak zmírnit následky horkého letního dne. Paříte se v práci, v automobilu, a jediné na co se těšíte je chladný vzduch, až přijdete domů? K tomu skvěle poslouží právě klimatizace.

Rozhodně je to správná investice, pokud chcete mít doma čistý a čerstvý vzduch. V letním období vychladí místnost a my se díky tomu můžeme cítit daleko příjemněji. Ochlazuje vnitřní prostory rodinných domů, bytů, ale i kanceláří. Týká se to také dalších prostor a firem.

pohled z terasy

V neposlední řadě musíme myslet také na další výhody, které nám právě tento produkt přináší. Filtruje, čistí a vysouší okolní vzduch. Díky tomu se doma cítíme příjemně. Navyšuje se komfort bydlení a našeho životního stylu. Často se také tyto produkty dávají do kanceláří a firem, do administrativních prostor nebo zasedacích místností. V místnostech, kde je vysoká vytíženost je to skoro samozřejmostí. I v práci se můžeme cítit příjemně. Navyšuje to naše pracovní nasazení, přemýšlení i spokojenost, což jsou faktory, které by měly být pro každého zaměstnavatele nejdůležitější.

moderní město

Klimatizace jsou v podstatě telená čerpadla vzduch-vzduch

Díky tomu je možné s nimi velice ekologicky i přitápět. Takovéto přitopení a navýšení teploty v domově nebo bytě je levné. Při samotné realizaci máte na výběr z mnohých druhů.

Existuje provedení:


v Mobilní klimatizace – přenosné, vhodné do jakékoliv místnosti, můžete je snadno přemístit.
v Stacionární jednotky – pouze chladí.
v Pevně instalované typy
v Nástěnné
v Podokenní
v Kanálové
v Kazetové
v A další

tulipány ve váze



Vždy se snažíme časově přizpůsobit klientovi. Navrhneme optimální řešení od začátku do konce. A budeme spolupracovat na veškerých problémech. Poradenství je zdarma. Zpracujeme technické řešení. Instalujeme jenom značky, které známe a se kterými máme mnohaleté zkušenosti. Zajišťujeme také servis a opravy. Samozřejmostí jsou pravidelné servisní prohlídky a to vždy zkušeným odborníkem. Provádíme montáže po celé České republice. Vždy u nás najdete pouze kvalitní a osvědčené zboží. Vše zajišťuje klimatizace Prostějov.

Podobné příspěvky