100 druhů k dispozici ihned

V dnešní době můžete narazit na více jak 100 druhů poppers. Světově známé jsou některé proslulé typy jakým je Amsterdam, Rush, Ultra strong rush a mnohé další. V historii byly považovány za afrodiziaka, protože měly tyto účinky. Použití je samozřejmě oprávněné jenom na základě vaší vědomosti, a proto je dobré vědět, že se ve skutečnosti jedná o průmyslové čističe. Používají se na čištění audio a video hlav, pro čištění kůže, erotických pomůcek, penilních pomůcek a mnohých dalších podobných produktů. Prodej je proto omezen pouze na věk 18 let a více, protože jde o životu neprospěšné látky. Tato látka je také těkavá a velice rychle se odpařuje, ať už si vyberete jakýkoliv druh. Některé typy mají svou rodnou kolébku v Anglii jiné v jiných zemích a státech světa. Ovšem všechny druhy jsou proslulé svou účinností.

pár

Vyberte si typ, který máte nejraději

Někteří lidé s těmito lahvičkami zkušenosti nemají, jiní ano. Po přičichnutí z lahvičky, kterou je nezbytné rychle uzavřít, protože látka se velice rychle odpařuje, ucítíte účinky, které působí tak 1 až dvě minuty. Dlouhodobé účinky však nejsou zaznamenány a proto se tento typ hodí i pro potěšení na akcích a dalších kulturních událostech. Festivaly, posezení s přáteli, nějaký ten dokonalý sex s partnerkou, to všechno se může proměnit v zážitky, na které nikdy nezapomenete.

Jaké hrozí následky po užití?

Točení hlavy, nevolnost, závratě, to všechno můžete po přičichnutí ucítit. Někteří lidé zaznamenali žaludeční obtíže či jiné. Většinou se jedná o bolest hlavy, která často doprovází některé druhy, zejména když budete zkoušet ty silnější. Proto je dobré ze začátku zkoušet tyto látky opatrně.

dámy

Obecné informace

Obecný popis zní, že jde o čističe. Průmyslové čističe audio a video hlav, kůže nebo erotických pomůcek. Jedná se o chemické čističe, které se používají v průmyslu a na mnohých dalších místech. Jsou zdravotně závadné. Nemají přijít do kontaktu ani s kůží, ani s žádnými jinými částmi lidského těla. Samozřejmě zde hrozí zdravotní riziko.

Podobné příspěvky