Zaměřeno na ženy


svíčka, květiny, vonné tyčinky

Konečně procedury, které se zaměřují pouze a jenom na ženy. Na vaši krásu, na důkladný a dokonalý odpočinek, na pocity klidu a relaxace. To všechno a ještě mnohem více si můžete vychutnat, když se necháte hýčkat v hotelích, penzionech, lázních, na různých procedurách, ve vířivkách, ve speciálních lázních a vanách s bublinkovou koupelí či pivní lázní pro zlepšení vaší pokožky. Hýčkat vás budeme od hlavy až k patě. Pobyty pro ženy se mohou týkat jak kamarádek, tak kolegyň z práce či matek s dcerami. Ve fantazii se meze nekladou, vezměte sestru, kamarádku, kolegyni či svou maminku a jděte si užít trochu volnosti, pohody a hýčkání .

vZkrátka bez starostí

Čekají vás báječné wellness procedury, masáže, nebo jen dámská jízda ve dvou. Samozřejmě je možnost i skupinek, kdybyste chtěly své portfolio s přítelkyněmi ještě rozšířit a jelo vás více. Můžete si vybrat lokalitu ze svého blízkého okolí, pokud nechcete cestovat někam daleko, nebo si právě můžete navolit místo, kde budete samy sebou a daleko, předaleko od domova, abyste konečně mohly na chvilku z hlavy vypustit veškeré starosti a strasti, které tam máte. Na chvíli se vzdáte všech negativních emocí a nastoupí ty příjemné. Skvělá jídla, plné penze nebo jenom polopenze, ze všeho si můžete vybrat. U nás najdete všechno seřazeno podle destinací a krajů, podle stravy, jistě si budete chtít zvolit podle svých preferencí, jestli chcete jenom snídaně, nebo polopenze či jídlo s plnou penzí. Vybrat si také můžete počet nocí možná vám nebude stačit jenom jedna noc, takže co takhle 2 nebo 3? Či si to chcete užít ještě více? 4 -6 nocí nebo rovnou více jak týden? Záleží jenom na vaší představě.

bazén

Čekají vás masáže, bazény, lázně, exotické procedury a mnoho dalšího!

Vybrat si můžete podle libosti, některým ženám stačí bazén, aby se měly kde uvolnit, jiné si zase neodpustí exotickou masáž nebo saunu. Vše pro vaši krásu, i tyto zajímavé procedury, abyste byly ještě krásnější, jsou k dispozici v některých střediscích. Pokaždé se však budete cítit jako bohyně, protože od toho jsou zde tyto speciální wellness pobyty pro ženy, které si zkrátka máte jenom užít a to co nejvíce, jak to jenom jde!

dvě ženy, jezero